Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bezoek Lichtzone (NB: gaat ivm ziekte niet door)

21 november 2023 @ 7:45 pm - 10:00 pm CET

Het plan was om net als in voorgaande jaren in clubverband de tentoonstelling van World Press Photo in de Synagoge te bezoeken. Van de onzekerheid die er is over het doorgaan er van, maken we voor ons zelf de zekerheid: dat plan blazen we af.
In plaats daarvan hebben we nu een afspraak gemaakt voor een bezoek aan Fotogalerie Lichtzone. We bekijken de expositie van Kitty Boon.
Verder gaat, de bij velen bekende, Jan Kruize iets vertellen over de in en outs van de modelfotografie. Kortom, naast een mooie expositie een ‘praatje en plaatje’ van Jan.

Over Kitty Boon
Kitty Boon is een beeldend kunstenaar die multidisciplinair werkt. In een divers geheel van geënsceneerde foto’s, films en installaties laat Kitty Boon een wereld zien die vervreemdend, mysterieus en poëtisch is.
Boon neemt ons in haar werk mee op een sferische reis, die soms absurd en soms verwarrend is.
Alledaagse beelden en persoonlijke ervaringen worden door Boon gebruikt en gemanipuleerd om nieuwe verhalende werelden te scheppen. Binnen haar theatrale installaties onderzoekt en experimenteert ze op een spelende wijze.
De expositie Playground laat beelden zien die vragen oproepen en ruimte laat bij de beschouwer voor een eigen interpretatie.

Kitty Boon (Amsterdam) is afgestudeerd aan de Academie Minerva en de Master Kunsteducatie te Groningen
www.kittyboon.nl

 

Gegevens

Datum:
21 november 2023
Tijd:
7:45 pm - 10:00 pm CET

Locatie

Fotogalerie Lichtzone
Oude Kijk in 't Jatstraat 36
Groningen, Nederland
+ Google Maps