Fotograaf van de maand september 2022

Marlou Brans

Wie is Marlou Brans

Om een indruk te geven wie ik ben zal ik wat vertellen waar ik van houd. Ik houd van muziek, reizen, creatief bezig zijn, toeren op mijn motor, een kop koffie (of cappuccino) met iets lekkers erbij, creëren, organiseren, lezen, genieten van de natuur en zo zijn er nog wel een paar andere dingen waar ik gelukkig van word.

En als ik dan toch bezig ben om mij voor te stellen dan kan ik je vertellen dat ik positief, verzorgend, geduldig, vriendelijk, lief, en eerlijk ben. Ik ben geboren in 1988, woon in een heel gezellig huis in Eelde, samen met mijn vriend en zoontje. We proberen er elke dag een feestje van te maken.

 

 

 

 

Marlou Brans

Gezinsfotograaf

Genre

Mijn favoriete genre in de fotografie is het gezinsleven en alles wat daarbij komt kijken. Ik richt me voornamelijk op ouders met jonge kinderen, gezinnen dus. Veel zwangerschappen en newborns. Omdat ik mij vertrouwd voel met deze doelgroep, mensen terugkeren voor een fotoshoot, is het voor mij heel vanzelfsprekend om aan het werk te zijn als gezinsfotografe.

 

Kenmerkend

Het gebruik van natuurlijk licht en een natuurlijke setting. Doormiddel van zogenoemde invites (uitnodigingen) tijdens de fotoshoot, zoals vragen en opdrachten zorgen ervoor dat ik echte emoties vast leg en het niet te geposeerd overkomt. Ook mijn ruime ervaring met kinderen komt ten goede van de sfeer, want ze kunnen je hard laten werken hoor!